Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Fusion

Att kunna prestera genom växlande väder, årstid och aktivitet med några få flexibla klädesplagg – detta är grunden Fusion Sportswear System. Konceptet bygger på en långsidig kollektion av flexibla cykelkläder som håller år efter år.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Inga produkter tillgängliga.

Fusion – sportkläder för framtiden

 

Att kunna prestera genom växlande väder, årstid och aktivitet med några få flexibla klädesplagg – detta är grunden i Fusion Sportswear System. Fusion skapar högpresterande sportkläder som ger optimalt skydd under de mest extra förhållandena, för att du ska kunna fortsätta framåt.

Kläderna är utvecklade i Danmark, producerade i EU och älskade av atleter. Hos oss hittar du bibs, baslager, cykeltröjor och cykelvästar från Fusion.

 

En kollektion med hållbarhetsfokus

 

Med framåtsträvande funktionalitet, komfort och passform har Fusion skapat en originalserie av cykelkläder som på alla sätt är en hållbar investering. Klädernas funktion mäts på optimering och effekt i vindtunnel och på tekniska cykelbanetester. Även bra vardagsutrustning ska göra skillnad i komfort och funktionalitet, för att hänga med i många år framöver.

 

Funktionalitet för alla förhållanden

 

Konceptet bygger på en långsidig kollektion av flexibla sportkläder, så att du kan kombinera några få klädesplagg beroende på väder och aktivitet. Därför väljer Fusion svart färg på tights, shorts, byxor och bibs, och några enkla färger på topparna, för att främja framsynt funktion framför kortsiktigt mode.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan