Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Burley

Äventyret väntar utanför dörren. Burleys cykelvagnar och cykelväskor rymmer det viktigaste och är designade för ett aktivt liv.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Burley

Burley – gör äventyret möjligt

 

Burleys historia började med en vilja att leva ett bilfritt liv. Idag är Burley ett varumärke som är känt för sin transportutrustning där säkerhet och hållbarhet möter smart design. Burley tillverkar cykelvagnar och cykelväskor med hög kvalitetsstandard, så att du kan ge dig ut på äventyr och uppleva naturen.

 

Cykelvagnar för touring och pendling

 

Burley erbjuder ett utbud av cykelkärror och barnvagnar. Cykelkärrorna är designade för allt från touring och bikepacking till pendling och matvaruhandling. Vagnarna är mångsidiga för att passa både vardagens och äventyrens behov. Gemensamt för vagnarna är att de är byggda för att klara av många mil på asfalt- och naturvägar medan de transporterar all din packning.

 

Hållbar och robust design

 

Burleys cykelvagnar är designade för att hålla en lätt vikt, samtidigt som de är byggda av hållbara och robusta material. Cykelvagnar som Burley Coho XC, Nomad och Flatbed är perfekta för cykelsemester och last i olika storlekar, medan vagnen Travoy förenklar vardagen i stadsmiljö.

För familjen finns cykelvagnen Burley Bee, som är lätt, smidig och säker på utflykterna, så att du kan dela med dig av din kärlek till friluftslivet.

 

Skräddarsy med cykeltillbehör

 

Cykelvagnarna kan kompletteras med praktiska väskor som Burley Dry Bag och Pannier Set, som är särskilt anpassade för friluftsvagnarna, eller Transit Messenger Bag och Market Bag, som är designade för att få med sig din laptop eller dina matvaror. Hos Sportson hittar du ett brett utbud av cykeltillbehör som gör äventyret möjligt.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan