Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Bianchi

Bianchi är Italiens stoltheter som har en lång historia (1885) och gott rykte runtom i världens för fantastiska cyklar. Deras kända färg, Celeste, går inte att ta miste om och den är väldigt efterfrågad. För inte länge sen blev de en del av lokala Cycleurope och erbjuder mountainbikes, racer, hybrid och traithlon i världsklass.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Inga produkter tillgängliga.

Vanliga frågor:

Är Bianchi svenskt eller Italienskt? Det korta svaret är, ja. Det medellånga svaret är, både svenskt och italienskt. Det långa svaret är att Bianchi cyklar ägs av svenska cykelkoncernen Cycleurope, som i sin tur ägs av Grimaldi Instrusti AB. Ägaren och grundaren till Grimaldi Industri AB är Salvatore ”Cykelkungen” Grimaldi, som föddes i Italien men invandrade till Sverige i sin ungdom och bor idag i Stockholm. Detta innebär alltså att Bianchi är svenskt, men också Italienskt. Benvenuto a Sportson!

Var hittar jag Bianchi Cykelkafé? Det finns två i Sverige och en i Italien. Se var du kan hitta en här: bianchicafecycles.com/

Kan jag delbetala? Absolut. Du kan handla en cykel upp 75.000 kr räntefritt i 36 månader. Läs mer.

Vilka är Bianchis mest populära cyklar? De är kända för sina racercyklar då de har flera cykellegender som haft deras varumärke som tävlingscykel, men under åren har de även blivit riktigt duktiga inom trail, cyclocross och mountainbike. Några favoriter är Intenso på racer, Mathanol på MTB, och Aquila på trail. Men vad vet vi? Provcykla själv i någon av våra butiker!

 

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan