Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

4LIGHT

Svenska 4LIGHT tar fram innovativa cykelväskor och selar med inbyggd LED-belysning för att förbättra synligheten och säkerheten i trafikerade och obelysta miljöer.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
4light

4LIGHT – synlig och säker i trafiken

 

Svenska 4LIGHT tar fram innovativa produkter med inbyggd LED-belysning för att förbättra synligheten och säkerheten i trafikerade och obelysta miljöer. 4LIGHTS cykelväskor och selar gör dig extra synlig i trafiken och fungerar som en trygg komplettering till dina vanliga cykellampor. Med kraftig belysning som sitter högre upp på kroppen märks du på långt håll.

 

Cykelväskor och selar med belysning

 

4LIGHTS cykelryggsäckar har kraftfull LED-belysning och smarta funktioner som on-off-knapp på axelremmen, vattentätt material och medföljande laptopfodral som underlättar under cykelpendlingen.

För dig som packar lätt finns 4LIGHTS selar, som precis som ryggsäckarna har vit belysning fram, gul belysning över axlar och röd belysning på ryggen. Du syns i alla riktningar och har samma belysningsfärger som fordon i trafiken.

Belysningen på 4LIGHTs produkter syns på upp till tusen meters avstånd, samtidigt som du syns bättre på korta avstånd jämfört med vanliga reflexer. Det är främst på kort avstånd som en stark belysning verkligen kan göra skillnad.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan