Ingen butik är vald

Välj din närmaste butik

Duro

Duro startade redan 1945 med att tillverka däck av olika slag, och med den erfarenheten kan man lita på att man får cykeldäck som gör jobbet. De har cykeldäck till alla olika cykeltyper, om det nu gäller mountainbike eller racer, om du är vuxen eller barn. De har blivit särskilt populära just för att de har ett lägre pris.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Inga produkter tillgängliga.

Duro startade redan 1945 med att tillverka däck av olika slag, och med den erfarenheten kan man lita på att man får cykeldäck som gör jobbet. De har cykeldäck till alla olika cykeltyper, om det nu gäller mountainbike eller racer, om du är vuxen eller barn. De har blivit särskilt populära just för att de har ett lägre pris. Däcken är väldigt prisvärda och levererar det som krävs.

Vissa modeller är mer slitstarka, medan andra fokusera på med på hastighet så att du rullar framåt snabbt och stabilt. För Duro är hållbarhet ledordet hela vägen i hela deras modell från tillverkning till försäljning.

Vanliga frågor

Är Duro bra cykeldäck? Duro är prisvärda, och är bra om du är ute efter någonting som inte kostar så mycket men ändå gör jobbet. Vill du dock ha däck som håller längre och är av högre kvalitet så rekommenderar vi något av våra andra varumärken.

Varför är vissa däck färgade? Duro har konceptualiserat sina fixiedäck med namn och färg. Det som finns är:

Monterar ni däck i butiken? Ja, vi har en verkstad i varje butik kan montera däcken åt dig för en avgift.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan