Förmånscykel Jobba hos oss
Öppet köp så länge du vill

Ingen butik är vald

Cykelväljaren
Öppet köp så länge du vill
Välj din närmaste butik

Med anledning av Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer för att minimera antal personliga möten och därmed smittspridning. Vi har märkt att ni är många som bl. a. vill undvika trängsel i kollektivtrafiken och väljer att cykla istället.

 

Med anledning av detta vill vi upplysa följande:

Click & Collect – Våra butiker erbjuder Click & Collect; beställ cykel online och hämta upp din beställning i butik.

Hemleverans – Många av våra butiker kan även erbjuda hemleverans. Möjligheterna varierar beroende på tillgängliga resurser så ber vi er att kontakta din lokala butik för att få mer aktuell information kring om detta är möjligt.

 

Ta hand om varandra!
/Sportson

Många väljer cykeln istället för att åka kollektivt

Det leder till en kraftigt ökad trafik i våra butiker, dels för att många behöver köpa tillbehör och cyklar men även för att besöka våra cykelverkstäder.

För dig som är extra försiktig har vi därför sett över hur besöksmönstret ser ut i våra butiker (baserat på de butiker som har besöksräknare som går att läsa av på distans) och satt ihop ett litet schema som tydligt visar när det är trängre, eller glesare mellan besökarna i butikerna.

Observera att bilden visar genomsnittet av besöken under året i butikerna, vi kan naturligtvis inte garantera att detta kommer vara den faktiska situationen i just den butik du besöker just då. Avvikelser i öppettider förekommer så kolla gärna öppettiderna här innan besök

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan