Ingen butik är vald

Välj din närmaste butik

Den här butiken är närmast dig

Vi kunde inte förstå din adress. Vänligen försök igen.

Välj din närmaste butik

Bianchi

Beställ din Bianchi online och hämta monterat och körklart i valfri Sportsonbutik

Click 'n Collect i alla butiker

Inga produkter tillgängliga i denna kategori.

Bianchi
Historia och nutid

Bianchi, med sitt historiska italienska varumärke, är ett prestandacykelföretag som präglas av italiensk design och produktdriven teknik. Märket grundades 1885 av Edoardo Bianchi, F.I.V. Edoardo Bianchi Spa ingår idag i Cycleurope AB Group – Grimaldi Industri ABs svenska bolag – känt som ett av världens viktigaste innehav inom cykelsektorn.

Bianchis övertygelse är att ramen är cykelns hjärta och de satsar ständigt på att utveckla och förbättra sin materialteknik med målet att producera de bästa cyklarna i världen. Alla ramar är konstruerade, utvecklade och designade på huvudkontoret i Bianchi i Treviglio. (Bergamo, Italien)

Bianchi erbjuder ett komplett utbud av modeller för väg, MTB, City-Fitness, e-cyklar och tillbehör för att tillgodose behoven hos alla cyklister.

Med sin Reparto Corse (Racing Department) ledde Bianchi vägen med geometri och teknik utvecklat för racing när marknaden förändrades från stål till aluminium och sedan titan, och nu till det mest avancerade materialet: kolfiber.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan