Förmånscykel Jobba hos oss
Öppet köp så länge du vill

Ingen butik är vald

Cykelväljaren
Öppet köp så länge du vill
Välj din närmaste butik

Nya Hövding 3.0 – Skydd på 0.1 sekunder

Den nya och ännu smartare versionen av cykelairbagen som har fått världen att titta hit. Kolla vad mer den har att erbjuda!

Äntligen är den här!

 

Den nya versionen Hövding, den revolutionerande uppfinningen från Sverige som har fått cykelvärlden att häpna. Enligt deras egna beskrivning är ”Världens säkraste cykelhjälm är inte en hjälm”, och om det kan vi inte annat än att hålla med. Istället är det en airbag som sitter hopfällt runt halsen under cykelturen, och vid en eventuell kollision fälls den ut och lägger sig runt nacken och huvudet som en skyddande kudde och krage på som fäller ut sig på ca 0.1 sekunder. Enligt undersökningar är Hövding hela 8x säkrare än traditionella cykelhjälmar.

 

Så nu undrar du, vad är nytt?

 

PASSFORM – Till skillnad från tidigare versioner kan du nu anpassa kragens storlek med en justeringsratt (BOA) så att den sitter perfekt runt just din hals, vilket bäddar för en mer behaglig cykeltur.

SMARTPHONE – Om du tyckte att Hövding var ”hightech” innan, så ger Hövding 3.0 dig nu möjlighet att koppla upp mot din smartphone via bluetooth. Ladda ner deras app och få data om dina och andras cykelturer, och den skickar dessutom ljudsignaler när batterinivån är låg och den behöver laddas.

SÄKERHET – Nu när den nya Hövdingen är kopplad till din telefon så skickas automatiskt ett meddelande till dina utvalda ICE-kontakter vid en eventuell olycka. Smart!

BATTERIET – Den håller nu i hela 15 timmar på en laddning.

Om du inte bara vill ha det svarta, vattentäta basskalet som medföljer finns det en mängd olika skal som passar din smak och klädstil.

 

TILL PRODUKTEN - HÖVDING 3.0

Sensorer inuti kragen läser av cyklistens rörelsemönster 200 gånger per sekund, så snart Hövding är aktiverad.

 

Vid en olycka blåser airbagen upp på 0,1 sekund.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan