Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Hövding 3.0 – skydd på 0.1 sekund

Hövding 3.0 är den senaste versionen av airbagen som tagit cykelvärlden med storm. Vid en eventuell kollision fälls den ut och ger skydd på 0.1 sekund. Ett minst sagt revolutionerande alternativ till den traditionella cykelhjälmen.

Airbaghjälmen som fälls ut på 0,1 sekund

 

Hövding är den revolutionerande uppfinningen från Sverige som har fått cykelvärlden att häpna. Till skillnad från en klassisk cykelhjälm är det en airbag som sitter hopfälld runt halsen under cykelturen. Vid en eventuell kollision fälls den ut på cirka 0.1 sekund och lägger sig runt nacken och huvudet som en skyddande kudde och krage.

 

PASSFORM

Till skillnad från tidigare versioner kan du nu anpassa kragens storlek med en justeringsratt (BOA) så att den sitter perfekt runt just din hals, vilket bäddar för en behagligare cykeltur.

 

SMARTPHONE

Om du tyckte att Hövding var high-tech innan, så ger Hövding 3.0 dig nu möjlighet att koppla upp mot din smartphone via bluetooth. Ladda ner deras app och få data om dina och andras cykelturer. Den skickar dessutom ljudsignaler när batterinivån är låg och airbagen behöver laddas.

 

SÄKERHET

När Hövding 3.0 är kopplad till din telefon skickas automatiskt ett meddelande till dina utvalda ICE-kontakter vid en eventuell olycka. Smart!

 

BATTERIET

Hövding 3.0 håller i 15 timmar på en laddning.

 

Skal

Om du inte bara vill ha det svarta vattentäta basskalet som medföljer finns det en mängd olika skal som passar din smak och klädstil.

TILL PRODUKTEN - HÖVDING 3.0

Sensorer inuti kragen läser av cyklistens rörelsemönster 200 gånger per sekund, så snart Hövding är aktiverad.

 

Vid en olycka blåser airbagen upp på 0,1 sekund.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan