Välkommen till vår Vättern-Pop-up store i Motala

Crescent Continental Zipp Powerbar Swisseye Garmin
Thule TEC Diadora MucOff Spectra Sportson Vättern-Pop-Up

  Vätternrundan

Cykla runt Vättern! Har du koll på allt?

Av alla stora saker som händer i cykelsverige varje år så är Vätternveckan, 10-18/6 en utav de allra största. Drygt 30.000 personer kör varje år Vätternrundan och förberedelserna inför loppen är både stora och långa. Att ha rätt utrustning och vara tränad för uppgiften är ju naturligtvis förutsättningar som alla vill ha men någonstans mitt i all stress inför uppgiften så är det lätt att missa något.

De där milen du behöver i benen och kroppen för att klara av loppet har vi svårt att hjälpa dig med på plats men faktum är att vi i år har ännu bättre möjligheter att hjälpa dig med allt det där som behövs i sista-minuten då vi nu även kommer att ha en Pop-Up-Store med både försäljning och cykelservice i hamnen i Motala. Har du sinnesnärvaro nog att lösa det innan du åker iväg så hittar du alla våra 23 butiker här

Välkommen till oss på Platensgatan 5 (Pop-Up-Store) eller Vintergatan 16 (butiken)

 Alla priserna gäller i pop-up-store under Vätternveckan, reservation för slutförsäljning

Continental Grand Prix Continental Race 28 Kolsyrepatron 16g
Däckset Continental Grand Prix, 2 högklassiga däck och slangar inkl montering på din cykel Continental slang, finns i ett stort antal storlekar och varianter av ventil.  Kolsyrepatroner från TEC, 16g fyller ditt däck på nolltid. 5-pack 

799:-

fr 69:- 

100:- 

 Swisseye Cyclon TEC Sadelväska   Powerbar ta 5 betala för 4
 Supersnabba glasögon från Swisseye håller både fartvind, ljus och insekter borta från ögonen. Sadelväska att ha reservslangen, miniverktyget och kolsyrepatronen i, smidigt och enkelt sätt att få med det nödvändigaste.  Powerbar har all den extra energi du behöver på vägen. 

fr 400:-

 239:-

Köp 5, betala för fyra! 

TEC Vattenflaska   TEC belysning  TEC Belysning
 Glöm inte bort att dricka på vägen! Vattenflaskor i massor av former, färger och storlekar. Belysning så att du ser i mörkret. Med 30.000 startande så kommer en stor del av oss att cykla i mörker.  Liten och smidig belysning så att du syns i mörkret om du ska cykla Vätternrundan under mörker. 

 fr 69:-

fr 199:-

fr 49:- 

Minipump   TEC Belysning  TEC Ramväska
 Minipump som du enkelt fäster under flaskstället på cykeln, finns i flera olika modeller och storlekar.  Liten och smidig belysning så att du syns i mörkret om du ska cykla Vätternrundan under mörker.  Ramväska där du smidigt förvarar all den energi du behöver med dig på vägen, mobiltelefonen och kanske taxipengar 

fr 139:- 

 

fr 49:- 

 269:-

TEC Umbra  Diadora vindjacka   Cykelservice
 Snabb, snygg och säker hjälm från TEC. Umbra Vindjacka från Diadora om det vackra vädret håller sig undan.  Är du inte säker på att cykeln faktiskt håller måttet så har vi ett antal cykelmekaniker på plats för att hjälpa dig med det sista så att du tryggt och säkert tar dig hela vägen.

499:- 

300:- 

fr 250:- 

Continental GP4000

 Ass Savers  Cavo belysningsset
De omåttlig populära däcken Continental GP 4000 till kampanjpris under Vätternveckan, finns i 23 och 25 mm bredd Nu har vi ju visserligen bokat strålande sol och vindstilla hela veckan men om oturen skulle vara framme så har Ass Savers, fästs busenkelt under sadeln och skyddar bakdelen från det värsta stänket  Prisvärt belysningsset från Cavo som inte bara gör att du syns utan även ser framför dig när du cyklar i mörkret. Startar/kör du under natten är belysning ett måste.

 449 :-

 69:-

99:- 

Lezyne CO2

Crescent Giga Dam/Junior   Crescent Maxa Dam/Junior

Om oturen är framme och du får punktering så fyller denna smidiga lilla pump den nya slangen på nolltid. Tänk på att när du använder den blir den extremt kall så använd handskar.

Känner du att det är dags att uppgradera så kanske Crescents Giga Dam/Junior är ett alternativ för dig? Shimano 105 växlar, kolfiberram och vi levererar monterat och körklart inom Sverige, priset inkluderar frakt.  Crescent Maxa Dam/Junior erbjuder massor av prestanda till ett attraktivt pris. Kolfiberram och Shimanos Tiagra växlar ger en perfekt instegscykel för dig som vill nöta landsväg. Levereras monterat och körklart inkl frakt inom Sverige.

 149:-

 13.595:-

11.995:- 

Crescent Giga Herr

Crescent Maxa Herr

 

Känner du att det är dags att uppgradera så kanske Crescents Giga Herr är ett alternativ för dig? Shimano 105 växlar, kolfiberram och vi levererar monterat och körklart inom Sverige, priset inkluderar frakt. 

Crescent Maxa Herr erbjuder massor av prestanda till ett attraktivt pris. Kolfiberram och Shimanos Tiagra växlar ger en perfekt instegscykel för dig som vill nöta landsväg. Levereras monterat och körklart inkl frakt inom Sverige.

 

13.595:-

11.995:-

 

Alla priserna gäller i pop-up-store under Vätternveckan, reservation för slutförsäljning

För dig som är osäker på allt som behövs för en riktigt lyckad Vätternrunda så har vi samlat några tips i filmklippet - Lycka till!

 

Under Vätternveckan kommer vi att finnas på plats både nere i hamnen och som vanligt i butiken på Vintergatan.

Öppettider under Vätternrundan

Crescent Ella erbjudande 

Din största dröm är kanske inte att cykla runt Vättern men att komma fram till jobbet utan att vara svettig och trött? Då har vi ett fint erbjudande till dig. Provkör en Crescent Ella hos oss under Vätternveckan och du får en voucher som ger dig 20% rabatt på en Crescent Ella med 11Ah batteri. Du betalar då bara 13.195:- (ord 16.490:-) Monterat och körklart, inkl frakt i hela Sverige.

 

Crescent Continental Zipp Powerbar Swisseye Garmin
Thule TEC Diadora MucOff Spectra Sportson Vättern-Pop-Up