Shimano Service Center

Sportson Kungens Kurva är ett Shimano Service Center vilket innebär att vi utför alla typer av reparationer, service och garantiärenden på Shimanos produkter. Vi har ett brett utbud av Shimanoprodukter och reservdelar och våra mekaniker håller högsta kunskapsnivå.


Cykelverkstad åt folket!

Vi har en komplett verkstad där vi utför alla typer utav service och reparationer på alla cyklar. Vi lägger stor vikt vid att kunna ge alla våra kunder både snabb och grundlig service, men då vi har konstant platsbrist så ser vi gärna att ni hämtar Er cykel på utsatt tid. I gengäld så har vi din cykel klar inom 48 timmar! (gäller vardagar) Vid cykel som ej hämtats ut efter 5 dagar från överenskommen tid tvingas vi ta ut förvaringsavgift med 50:-/dygn. 

Observera att vi under högsäsong har extremt hög belastning i både verkstad och butik och att vi därför under perioder kan ha längre väntetider i verkstaden, vår målsättning är dock alltid hålla verkstadstiderna till ett minimum.

Tfn 08-740 37 33

Verkstad

 Är det så att du inte gärna lämnar ifrån dig cykeln så kan du nyttja vår drop-in service och få servicen gjord medan du väntar.

Drop in verkstad

Observera att vi under helgerna ofta har stor belastning i butiken och därför inte alltid kan hjälpa dig med drop in service.

 

Välkommen in!