ALLTID PÅ SPORTSON
 

MONTERAT & KÖRKLART 

När du har handlat klart hos kommer du att kunna cykla direkt ut från butiken och ut på äventyr. Du får alltid cykeln färdigmonterad och det inkluderar det som eventuellt ingår eller som du köper till vid cykelköpet, t ex pakethållare. 

 

BESLUTSÅNGEST? EVIGT ÖPPETKÖP. 

Vi vill att du ska ha samma frihet i livet som du känner när du cyklar. Har du kanske svårt att bestämma dig eller är du helt enkelt inte nöjd med köpet? Ta bara med kvittot, inköpshandlingen och den oanvända produkten med originalförpackning så får du alla pengar tillbaka. Det samma gäller på kläder och utrustning. Bra va?


Öppet köp så länge du vill gäller ej vid försäkringsärenden som t.ex Scalepoint eftersom dessa ärenden avser ersättning med motsvarande produkt som stulits/skadats, inte heller REA-produkter omfattas.

 

 

1 ÅRS FRI SERVICE* 

Även kvalitetscyklar kräver omsorg, och därför ingår detta med alla våra cyklar. Detta innebär en fri helservice inom 3 månader från inköpsdagen och ytterligare en helservice innan 1-årsdagen. Servicen omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul samt en allmän kontroll av cykelns kondition.


Servicen omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av delar eller komponenter som har blivit utslitna. Tänk på att det under högsäsong (april-juni) kan vara fullbokat. Allra bäst är ju förstås att lämna in cykeln på service under vintern, så är den klar när säsongen kör igång.

*= 1 års fri service förutsätter att du lämnar in cykeln till en Sportsonbutik. Vi har inga samarbeten med externa verkstäder. 

 

INBYTESGARANTI PÅ BARNCYKLAR

Barn växer snabbt, tänk bara om cykeln gjorde detsamma. Det är inte ovanligt att barn har 3 cyklar under sin uppväxt, så därför vill vi ge dig möjligheten att byta in den gamla och få 50% tillbaka.

 

 

PROVKÖR FÖR ATT HITTA RÄTT

Alla cyklar på golvet i våra butiker är klara att cykla iväg på, alltid. Det är vårt sätt att göra det enkelt för dig att kunna prova innan du bestämmer dig, visar det sig att det är en ”perfect match” så får du såklart cykeln med dig på en gång - Smidigt, enkelt och självklart. 

BEHÖVER DU EN NY NYCKEL?

Har du bara nyckelnumret så kan du beställa en ny från www.nyckelkopia.se 
Nyckelnumret står på nyckeln alternativt på kvittot till cykeln, har du inget nyckelnummer antecknat så är det dessvärre så att du behöver byta låset helt och hållet.

  

STRESSA INTE PLÅNBOKEN - DELA UPP DIN BETALNING

Vi vet hur det känns att stå i butiken och sukta efter cykeln som du vet kommer att ge dig så många timmar av glädje, men det är inte alltid att plånboken förstår det. 

 

Förmånscyklar

Motion till och från arbetet ökar både fokus och välmående

Att erbjuda de anställda en cykelförmån handlar om så mycket mer än bara en ekonomisk förmån, genom att öka vardagsmotionen så ökar även välmåendet och fokus hos de anställda. Undersökningar visar att det räcker med ca 15 minuters fysisk aktivitet för att markant öka koncentrationen, det bidrar även till att vi mår bättre, håller oss friskare och dessutom kan vi i vår vardag faktiskt aktivt vara en del av att minska miljöpåverkan genom att resa smartare. 

Med hjälp av större samlade volymer och skatteeffekter blir förmånscykeln ett attraktivt alternativ för både den anställde och företaget.