Sportson CK är klubben för dig. Oavsett om du tävlar på elitnivå eller är en helt vanlig motionär så är du välkommen.

Sportson CK

Som ett led i vårt samarbete med SWE Cycling (Svenska cykelförbundet) väcker vi upp vår cykelklubb. Att vara medlem kostar ingenting och ofta får du som tävlar för oss ta del av något extra fint erbjudande. Allt för att vi vill att så många som möjlighet ska ges möjlighet till ett aktivt liv. Sportson CK finns till framförallt för att inspirera, utmana och möjliggöra all typ cykling men också för att ni medlemmar ska få bra tips och råd kring er träning, Er cykel eller bara träffa nya männsikor att träna med.

Sportson CK är idag med i Cykelförbundet.

Medlemskapet gäller tills dess att du själv väljer att gå ur klubben. Du behöver alltså inte förnya det årsvis. Ett och samma medlemskap gäller samtliga idrottsgrenar inom Sportson CK.

För frågor angående Sportson CK och medlemskap hänvisar vi till info@asportson.se

Inte som alla andra

Då Sportson CK i många avseenden inte är som en tradtionell cykelklubb med klubblokaler, gemensamma träningar osv så är vårt sätt att länka samma alla medlemmar bland annat gruppcyklingar som utgår från butikerna och digitala forum som t.ex Strava.

Strava är en APP och ett community där du enklet kan logga dina rundor med GPS-data eller manuellt och mäta dig mot egna eller andras rekord på dina favoritrundor. Att vara medlem och använda Strava behöver inte kosta något alls men vill man ha de utökade analysmöjligheterna av träningsdata så kostar det en liten slant, men det kan det ju vara värt för den som verkligen vill sätta siffror på sin prestanda.

Nedan ser du hur det aktuella träningsläget ser ut i Sportson CK på www.strava.com