JOEL IGHE / 1 - 30 maj

Joel är nattklubbsansvarig på Stureplan i Stockholm. Det innebär oregelbundna timmar, sena kvällar och tidiga morgonar. Framförallt innebär det många olika transportmedel och vägar för att komma till och från jobbet och hem till Hagsätra.
Han säger att han för vana åker väldigt mycket taxi, en vana som han vill blir av med. 

VAD BLIR DEN STÖRSTA UTMANINGEN?
Att jag kanske måste planera tiden lite bättre än när jag åker taxi överallt som jag gör idag. 

VAD ÄR MEST POSITIVT?
Att jag inte behöver förlita mig på bil eller taxi. Det är dåligt för miljön och jag tycker det känns mycket modernare med elcykel.

 

Här kommer det att dyka upp klipp från Joel mellan 1 - 30 maj. Följ hans resa! 

 

 

 

 

 

VINN MIG! Provcykla

 

VINN JOELS ELCYKEL - PROVCYKLA!

Kom in till din närmaste Sportson butik och provcykla elcykel från Crescent, så har du chansen att vinna den!
 


Läs mer om tävlingen här

 

JOELS ELCYKEL: CRESCENT ELIN

Joel åker omkring mycket i stan på möten på olika platser, och vill inte komma fram svettig, och inte heller behöva byta om till andra kläder för att cykla bekvämt. Crescent Elin har ett lågt insteg och ett klassiskt styre vilket gör att man kan sitta upprätt på en mjuk sadel och cykla bekvämt med sina vanliga kläder.

Motorn på denna elcykel sitter vid framhjulet vilket ger dig stor kontroll och inga oväntade ryck. Du själv driver på bakhjulet med benen och motorn driver framhjulet, så det blir en jämn och snabb åktur både i backe och när det är plant.

Det medföljer både pakethållare och korg på denna elcykel, men ett bra tillbehör för Joel är en sidväska som man kan sätta fast på sidan av pakethållaren, och ta av när man ställer cykeln. Smidigt!

 

SE DE ANDRA UTMANARNA:

cathrine
Perry